Blå denblaaplanet poker turnering Horsens gaver til

SMEDEGADE 47 - HORSENS (gennem porten fra Smedegade, ned af trappen til Vi har hold tilmeldt turneringen under Dansk Dart Union på alle niveu, helt fra Tv-aftner og poker); Sammenhold, hygge, kammeratskab og gode priser. Ansøgning om afholdelse af pokerturnering. Se PDF. Blanket . Horsens Poker Klub, Tebstrup Forsamlingshus, Horsensvej , Skanderborg. Dato, Tid, Frist, Turneringsnavn, Buyin, Pladser, Åbne pladser. , 30, , Onsdag – Texas Hold'em NL (1 stuck rebuy) * %, + 50, 30, The stictly necessary cookies are used to enable you to move around the site or to provide certain basic features. Thus, third parties may use cookies to profile in a broad sense. Functional cookies Functional cookies are used to provide you with a better user experience. The functional cookies can be divided into two categories: Read more about how to manage or delete cookies on Aboutcookies. Vi spiller en gang imellem en lille turnering hvor man smider 10 eller 20 kroner og spiller om pengene. Både åbne og interne dartstævner Facebook grupper en åben for alle og en lukket gruppe for medlemmer Andre aktiviteter bl. Hvis man syntes darten ikke går for godt, har vi også vores egen lille "yatzyklub" hvor der næsten altid sidder personer og spiller på meget højt plan, men de tager altid imod en udfordring fra en ny deltager og der spilles altid Superyatzy 6 terninger Som aktiv medlem får du: Spiller licens Deltagelse på hold i turneringen Betaling af transport til udekampe fra Lido og ud Betalt deltagelses-gebyr til DM og JFM Stemmeret ved generalforsamlinger Mulighed for at deltage i interne arrangementer Som passiv medlem får du: Det er i denne gruppe alle vores åbne stævner bliver offentliggjorte og det er her man kan følge Lido Dartklub uden at være medlem. The information that is collected, is used anonymously and as a tool for our the web team. Vi spiller en gang imellem en lille turnering hvor man smider 10 eller 20 kroner og spiller om pengene. Web Analysis and Optimization We use cookies for web analysis. The stictly necessary cookies are used to enable you to move around the site or to provide certain basic features. The cookies are used to get the website to function optimally and to remember things like your preferences. Hvis man syntes darten ikke går for godt, har vi også vores egen lille "yatzyklub" hvor der næsten altid sidder personer og spiller på meget højt plan, men de tager altid imod en udfordring fra en ny deltager og der spilles altid Superyatzy 6 terninger Som aktiv medlem får du: You can block cookies from this website or other websites by adding the domain in "Internet Options" in your browser. Mulighed for at deltage i interne arrangementer Taleret ved generalforsamlinger Facebook: Thus, third parties may use cookies to profile in a broad sense. Både åbne og interne dartstævner Facebook grupper en åben for alle og en lukket gruppe for medlemmer Andre aktiviteter bl.

6 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *