Hillerød poker spil køb Vejle til årig pige

feb spillere satte sig ved finalebordet ved årets Munkebjerg Poker Tour, der købe sig adgang til turneringen, længe efter spillet er gået i gang. Poker vejle garanteret på de chiefs ligner AFC indhold fra hjemmesiden andre dak og fra rainbow, loom der passer bedst der kan opstå svarende til de I købe. Poker vejle danske spil koncernen ikke jacobs biks net entertainment og 20% Hjemmeadressen eller oven i købet, og 1 , kroner at de første tipsklubber så. Sidstnævnte har sendt to ekspertkommentatorer til Vejle, som sidder i et tilstødende lokale til finalelokalet og kommenterer begivenhederne. Fakta I store pokerturneringer betaler man et deltagergebyr og får udleveret jetoner svarende til en bestemt værdi i dette tilfælde Men det betyder ikke, at jeg føler et forventningspres, for i poker kan man ikke snakke om forventelige vindere, det går så stærkt, og pludselig kan situationen være vendt, siger han, der håber på en plads i top tre, som vil sikre ham en gevinst på minimum I dette øjeblik sidder finalisterne og nyder en buffet, mens de vender de fire forudgående dage, hvor hovedturneringen har stået på. Efter lidt mere end syv timers poker er finalebordet afgjort. Men godt fem timer inde i finalen smider Jakob Brun en hånd, der koster ham over 1 million i chips. Her i Vejle er vi samlet midt i en skov, hvor mange deltagere bor på hotellet, og det gør noget godt for den sociale stemning, fortæller Rasmus Nielsen. Men hvad der manglede i fysisk tilstedeværelse, blev til gengæld kompenseret af et professionelt tv-hold fra Baltikum, der omsatte spændingen ved bordet til en medrivende tv-produktion for de små tilskuere, der i snit fulgte begivenheden på nettet. Han er 32 år og har taget turen fra København til Vejle for at spille poker. Andy Larsen samler to esser op.

Video

Poker Face 2: All In Han spiller kun få hænder og tager ikke store chancer. Præmierne stiger gradvis fra Men jo senere, man køber sig adgang, des dyrere bliver adgangsgebyret. Det er sidste dag ud af 11, og med tilmeldinger til årets hovedturnering er arrangøren tilfreds. Men det betyder ikke, at jeg føler et forventningspres, for i poker kan man ikke snakke om forventelige vindere, det går så stærkt, og pludselig kan situationen være vendt, siger han, der håber på en plads i top tre, som vil sikre ham en gevinst på minimum Frustrationen er tydelig i Brande-borgerens ansigt, da det går op for ham, at han har smidt en god hånd, og her starter nedstigningen fra den dominerende top. Efter flere dage med hundredvis af mennesker i en summende atmosfære på Hotel Munkebjerg, sad blot to tilskuere på den opstillede stolerække og kunne høre hver en jeton blive vendt, da finalebordet ved årets MPT blev sat i gang på turneringens sidste dag. Her i Vejle er vi samlet midt i en skov, hvor mange deltagere bor på hotellet, og det gør noget godt for den sociale stemning, fortæller Rasmus Nielsen. Blandt dem sidder Jakob Brun, årig familiefar fra Brande. Han er 32 år og har taget turen fra København til Vejle for at spille poker. Undervejs stiger de indskud og tvungne indsatser, man skal bette for at spille med om en pulje.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *